Actieve acties en evenementen

Ko Piloot worldtour

De mascotte van Stichting Hoogvliegers is op wereldreis. Ko Piloot vliegt mee met verschillende piloten en wij delen zijn ervaringen op social media. Als een echte piloot houdt Ko zijn vlieguren bij in een logboek. Uiteindelijk zal Ko Piloot in het eerste kwartaal van 2020 geveild worden.

100% van de opbrengst gaat naar Stichting Hoogvliegers.

Instagram actie donatieblikken

Ben jij een piloot en heb jij Instagram? Zou jij graag een Pilot For Charity zijn? Dat kan met behulp van onze verzegelde donatieblikken, want wij versturen de donatieblikken wereldwijd! Op deze manier kun jij ons helpen om geld op te halen voor Stichting Hoogvliegers. Is het blik uiteindelijk vol? Maak dan een leuke Instagram video waarin je het blik opent en de eindstand bekend maakt! Wij delen al jou berichten met betrekking tot deze actie natuurlijk ook met veel plezier. Kunnen wij op jouw hulp rekenen? Stuur ons een e-mail en wij zorgen dat jij een donatieblik ontvangt.

Alle door jou opgehaalde donaties gaan voor 100% naar Stichting Hoogvliegers. 

Voltooide acties en evenementen

Februari 2019

Winter editie Carbagerun. Dit was een roadtrip van Kopenhagen naar Helsinki in een auto van minimaal 20 jaar oud en met een maximale dagwaarde van €500. In totaal hebben we in 9 dagen door 9 landen gereden en een afstand van 6000 KM afgelegd.

Totaal opgehaald voor Stichting Hoogvliegers: