Koen Cleophas

Voorzitter

Koen is opgegroeid in Roosendaal, maar woont momenteel in Cuijk met zijn vrouw en kinderen. Hij vliegt als gezagvoerder op de Boeing 737 en heeft sindsdien meer dan 6000 uur gevlogen. Zijn hobby’s zijn auto’s en koken.

Daniël van Meijgaarden

Penningmeester

Daniël woont in Roosendaal met zijn vrouw en is het niet vliegende lid van Pilots For Charity. Hij is werkzaam bij Actal Advocaten en Fiscalisten als Senior Fiscalist, en is tevens voorzitter van de jongeren commissie van het register belastingadviseurs. Zijn hobby’s zijn motorrijden, boksen en reizen.

Mike Willems

Secretaris

Mike is opgegroeid en woonachtig in Nijmegen. Hij vliegt sinds 2014 als First-Officer op de Boeing 737 en heeft meer dan 3500 uur gevlogen. Zijn hobbies zijn: avonturen beleven met zijn camper, sporten en fotografie

Stijn Van den Bulcke

Vrijwilliger

Stijn is opgegroeid in Aalst, België, maar woont nu met zijn vriendin op Mallorca, Spanje. Hij vliegt sinds 2005 en heeft ondertussen meer dan 8000 uur gevlogen. Momenteel is hij werkzaam als gezagvoerder Boeing 737. Zijn hobby’s zijn fietsen, voetballen en het repareren van alles dat defect is.

Iris De Kan

vrijwilliger

Iris is opgegroeid in Laren en Huizen, Nederland. Als piloot heeft ze reeds in vele landen gewoond, waaronder Portugal, Spanje, Griekenland en de laatste 6 jaar verblijft ze in Engeland. Daar werkt ze als Airbus Captain A319/A320 voor een grote luchtvaartmaatschappij. Als ze niet werkt is ze altijd druk met haar dochter. Hobbies zijn koken, zingen, lezen en Instagram! Het liefst met dochter Kiki aan haar zijde.

Het team van Pilots For Charity werkt volledig op vrijwillige basis en ontvangt geen beloning voor verrichte werkzaamheden in welke vorm dan ook.