Help ons

IEDEREEN KAN EEN VERSCHIL MAKEN​

Ontdek op deze pagina hoe jij het verschil kunt maken. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons team willen versterken. Ben jij piloot, werk jij met kinderen, of heb jij andere competenties die aansluiten bij wat wij doen? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken! Naast jezelf aanmelden als vrijwilliger, kun je via deze pagina ook doneren of jouw ziekenhuis aanmelden.

PILOTEN GEZOCHT IN BREDA

Ben jij piloot?

update: Op dit ogenblik hebben wij voldoende piloten voor onze capaciteit. Meld je zeker aan, dan zetten wij je op de wachtlijst voor toekomstige trolleys! 

Alle droomvluchten vinden plaats onder begeleiding van een échte piloot, die het vliegscenario in goede banen leidt. Ben jij goed in het  omgaan met kinderen? Ben jij gemotiveerd om af en toe een dag vrijwilligerswerk te doen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij horen graag van je!

** aanmelding voor wachtlijst

Ben jij zorgmedewerker?

Onze droomvluchten zouden niet plaats kunnen vinden zonder onze zorgmedewerkers, want zij begeleiden samen met een piloot de vliegervaring. Heb jij affiniteit met kinderen en lijkt het je leuk om voor kinderen in het ziekenhuis een zorgeloos moment te creëren? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij horen graag van je!

Zorgmedewerkers gezocht

meld je aan als ziekenhuis

Wij zijn enkel actief in aangemelde ziekenhuizen. Ben jij werkzaam in een ziekenhuis en wil jij onze droomvluchten ook naar jouw locatie halen? Meld je ziekenhuis dan aan via onderstaand formulier.

Doneren

Een droomvlucht, een moment zonder zorgen en een glimlach zijn ons doel. Het organiseren van droomvluchten kunnen wij echter niet zonder de steun van onze donateurs. Steun jij ons ook?

Steun ons als bedrijf

Ondernemers zijn de drijvende kracht achter veel goede doelen en dat geldt ook voor onze stichting. Wij hopen dan ook op de steun van jouw bedrijf aan ons doel.

Voor bedrijven bieden wij de volgende sponsormogelijkheden aan:
  • Een belastingaftrekbare donatie
  • De aanschaf van een volledige mobiele Virtual Reality vliegtuigtrolley, of onderdelen daarvan
  • De aanschaf van goodiebags, of een deel van de inhoud daarvan
  • De aanschaf van reclameruimte op de mobiele Virtual Reality vliegtuigtrolleys, onze website of op flyers

Wil jij met jouw bedrijf ons sponsoren om nog meer droomvluchten mogelijk te maken? Neem dan zeker contact met ons op!

aanmelding vrijwilliger

Na aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

aanMelding ziekenhuis

Na aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief